دانلود پاورپوينت معرفی پروژه ماهواره ای گریس جهت رشته مهندسی هوا فضا و مهندسی هسته ای قالب 48 اسلايد و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابليت ويرايش

 

 


اندازه گیریهای پیوسته ده ها ماهواره ژئودزی درحا لت ها و زاویه های میل متفاوت در طول سه دهه گذشته آگاهی دانشمندان و محققین را از میدان ثقل زمین به طور محسوسی افزایش داده است. با اینکه این مدلها اطلاعاتی با دقت بالا را در طول موجهای بلند ارائه میدهند ولی از نظر دقت و قدرت تفکیک مکانی و زمانی برای کاربردهای متفاوت ناکافی می باشند. این محدودیت ها شامل کم بودن اطلاعات در ارتفاعات ، پوشش پراکنده آنها و مشکلات مدلسازی نیروهای غیرجاذبی وارد بر ماهواره ها می باشند.

 

 


با قرار گرفتن ماهواره CHAMP در مدارخود در سال 2000 یک حالت ایده ال از وضعیت ثقل سنجی بوجود آمد. این امر به علت مدار با ارتفاع پایین و نزدیک قطب ماهواره CHAMP بود. ماهواره CHAMP مجهز به شتاب سنج و گیرندهGPSبود . این مشخصات منحصر به فرد باعث یک جهش در تعیین طول موجهای بلند و متوسط میدان ژئوپتانسیل زمین گردید، که قبل از آن از مشاهدات ماهواره ای قابل دستیابی نبود.

 

 

 

Wolf در سال 1969 به این نکته اشاره کرده بود که سیگنالهای بین ماهواره هایی که در یک مدار با فاصله کم حرکت می کنند، می تواند اطلاعات مهمی را درباره طول موجهای بلند و میانه میدان ثقل زمین در بر داشته باشد و اگر حرکت نسبی بین آنها با دقت خوبی اندازه گیری شود،  می تواند باعث پیشرفت چشمگیری در مدله کردن میدان ثقل زمین گردد.
بر اساس نظریه wolf  و تحقیقاتی که در دو کشور آلمان و آمریکادرباره درستی این نظریه انجام شد، محققین به این نتیجه رسیدند که می توان ماموریت ماهواره ای جدیدی را تحت عنوان GRACE تعریف نمود.

 

 


فهرست مطالب
معرفی پروژه ماهواره ای گریس
انواع مد لهای ثقل
اهداف ماموريت ماهواره اي GRACE چه می باشند؟
مهمترین کاربردهای GRACE
ماموریت ماهواره ای GRACE چه کاربردهای عملی دارد؟
مشخصات فنی ماهواره GRACE  و اجزاء کلیدی آن
ماموریت  GRACE  چه تفاوتی با ماموریت های قبلی دارد؟
تعیین میدان ثقل از فضا
GRACE A و GRACE B  چطور تغییرات میدان ثقل را اندازه گیری می کنند؟
داده های ارسالی و سطوح داده های GRACE
مدل میدان ثقل میانگین  GGM02S