دانلود پاورپوینت تهیه شرایط کلان برای داشتن پتانسیل های فناوری جهت رشته مدیریت در 30 اسلاید و با فرمت pptx  بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

 


اقتصاد دان‌ها به اميال طولاني مدت علاقمند هستند  و اغلب دوره‌هاي مختلف قرن‌هاي 19 و 20 را در نظردارند كه مجموعه نوآوري‌ها در مقياس وسيعي ارائه گرديد. اين نوآوري‌ها در مناطق جغرافيايي خاص و با ويژ‌گي‌هاي اقتصادي، فرهنگي و اجتماعي خاص بوجود آمدند.(بيشتر در اروپاي غربي و ايالت متحده) و بعداً به سرعت گسترش يافته. بصورت انتخابي به بقيه جهان رفتند. در پايان قرن بيستم ما شاهد فرايندهاي مشابه هستيم كه در منطقه‌اي گسترده‌تر (كشورهاي عضو OECD) با مجموعه‌اي جديد از فن‌آوري‌ها و بيشتر مربوط به ميكروالكترونيك‌ها و رايانه‌ها و ارتباطات از راه دور و منابع جديد انرژي و مواد جديد در حال وقوع است.
البته برخي از ابداعات قبلي، كنوني و آينده، ناشي از افزايش دانش علمي و فناوري است. اما همچنين مشهودات كه انتخاب اين ابداعات و گسترش منابع آنها تا حد زيادي بستگي به بافت اجتماعي و اقتصادي دارد. پيشرفت فناوري با نتايج نوآوري‌هاي نهايي آنها هر دو با فشار عرصه (بوسيله دانش و علم) و كشش تقاضا (بوسيله نيازهاي اقتصادي و اجتماعي) همراه است.

 

 

 

 

فهرست مطالب:
مقدمه
تغييرات در اقتصادهاي كشورهاي  OECD در آستانه قرن 21
آيا فناوري‌هاي جديد باعث افزايش كارايي كلي سيستم اقتصادي مي شود؟
برخي جوانب اقتصادي، اجتماعي تغييرات فني
بينش‌هايي در مورد پيشرفت احتمالي بعدي
تغيير فناوري (تكنولوژي)، رشد اقتصادي و كار
سناريوها
بررسي سناريوها
سناريو عقل جمعي (خرد قراردادي)
رشد و داشتن شغل
کیفیت زندگی و محیط
روابط با بقيه جهان
سناريو بازار
تأثير اين سناريو بر روي حوزه فناوري و ابداع
رشد و اشتغال
نتيجه‌گيري: فناوري و آينده